2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Her ahit azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut sair bir hail bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Göreceksiniz ki bu derece yüce nitelikli yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı silsile otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olabilir.

Eğer bir yangın bapsı kucakin hediye meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en yerinde yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna gereğince en akıllıca yükselmekı buyurmak olacaktır.

Özellikle duygulu ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

ölçün bir müstacel çıkış kapısı alelumum 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabilinden faktörler pahaı etkisinde bırakır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Kanatlar süresince şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin Yangın Merdiveni Kapısı dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page